Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Telemetry

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟ

 

''Καινοτόμο σύστημα που δίνει μέσω internet (wifi - 5G) την πλήρη δυνατότητα ρύθμισης-επιδιόρθωσης καθώς και αποθήκευσης δεδομένων με απομακρυσμένο έλεγχο των τηλεμετρικών δοσομετρητών ενός η περισσοτέρων πλυντηρίων ιματισμού και διασφαλίζει σταθερή απόδοση-κόστος για άριστα αποτελέσματα πλύσης.''

 

 

Συγκεκριμένα, με το σύστημα τηλεμετρίας επιτυγχάνουμε:

 

  •  Παρακολούθηση και παρέμβαση στο σύστημα απομακρυσμένα χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη μας στο χώρο προκειμένου να ελέγξουμε τη σωστη λειτουργία του συστήματος ή να πραγματοποιήσουμε κάποια αλλαγή σε real time ανα μήνα ανα εβδομάδα ανα μέρα ανα λεπτό.

 

  • Καταγραφή πληροφοριών και παροχή στατιστικών στοιχείων. Πραγματοποιεί αυτόματα καταγραφή όλων των δεδομένων (κοστολόγια, αριθμός πλύσεων, καταναλώσεις, ημερομηνίες) παρέχοντας στον εκάστοτε διαχειριστή πληθώρα στατιστικών στοιχείων.

 

  • Ειδοποίηση του συστήματος με alarm σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας.

 

  • Ειδοποίηση σε περίπτωση υποδοσολόγησης ή υπερδοσολόγησης η οποία μπορεί να προέλθει είτε από μηχανική βλάβη ή ακόμα και από αμέλεια του προσωπικού (πχ. άδειο δοχείο)

 

  • Ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ξενοδοχείου με δημιουργία διαφορετικών προγραμμάτων πλύσης 

 

  • Μείωση κόστους χρησιμοποιόντας φόρμουλες 6 διαφορετικών προϊόντων όπου μας παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας πολλών διαφορετικών προγραμμάτων ώστε να μην καταναλόνονται άσκοπα δοσολογίες. Με τον τρόπο αυτό εξειδικεύουμε την κάθε πλύση ανάλογα με το είδος του ιματισμού (τραπεζαρία, σεντόνια, πετσέτες, κλπ), την δυσκολία των ρύπων (λιπαρές ουσίες, κραγιόν, αντιλιακό) ή άλλων ειδικών αναγκών επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

  • Προστασία του ιματισμού, προστασία πλυντηρίων. Τα προϊόντα μας εχουν φιλική συμπεριφορα ως προς τον ιματισμο και τα πλυντήρια φθείροντας τα οσο το δυνατον λιγοτερο με αποτελεσμα να επιμυκηνουμε κατα πολυ την ζωή των πλυντηρίων αλλά και του ιματισμού.

 

  • Προστασία του πλυντηρίου. Προστασία του πλυντηριου απο καταλοιπα που μένουν στις αντιστάσεις από τη χρήση χημικών σκόνης. Όπως επίσης φθείρουν τον κάδο και άλλα μέρη εσωτερικά του πλυντηρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ