Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Εταιρία

 

Η εταιρεία GkM Business Supplies ιδρύθηκε το 1998 με έδρα την Αθήνα με βασικό αντικείμενο την επισκευή επαγγελματικών πλυντηριών την πώληση και ενοικίαση επαγγελματικών πλυντηρίων καθώς και την πώληση μεγάλης γκάμας ανταλλακτικών για επαγγελματικές συσκευές. Απο το 1998 έως και σήμερα παράγουμε την δική μας σειρά επαγγελματικών χημικών.

 

Το 2002 η εταιρεία μας  επένδυσε σε επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων ποτηριών για την εξυπηρέτηση του πελατολογίου της μέσω της υπηρεσίας χρησιδανείου. Απο το 2002 έως και σήμερα ανανεώνουμε κάθε χρόνο τον στόλο μας αποσύροντας τα παλία πλυντήρια. 

 

Το 2008 η εταιρεία μας μπαίνει ενεργά στο τομέα των επαγγελματικών πλυντηρίων Laundry με το πρόγραμμα τηλεμετρίας σε πλύντηρια ιματισμού.

 

Το 2010 παράλληλα με την παραγωγή απορρυπαντικών ξεκινήσαμε να εισάγουμε προϊόντα συσκευασίας τροφίμων. 

Το 2019 η εταιρεία μας έλαβε μέρος στην έκθεση HO.RE.CA παρουσιάζοντας τα νέα οικολογικά ποτήρια bamboo περνόντας πλέον στην νέα εποχή στο κομμάτι της οικολογικής-βιοδιασπώμενης συσκευασίας.

 

Η GkM πάντα πρωτοπόρα στο χώρο της εξελίσσεται συνεχώς τόσο σε οργανωτικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο, έχει αναπτύξει αυστηρές διαδικασίες ποιότητας προιόντων σύμφωνα με τον κανόνα ISO:9001:2008

Στηρίζει το πελάτη σε όλες του τις ανάγκες!!!

 

 

“...Ενας να μας τα προμηθεύει όλα ...!!!